AIRCO - Multiproff Duurzame Energie Oplossingen

Ga naar de inhoud
AIRCOSYSTEMEN

AdobeStock_293258341.jpeg
1834-56c3179ddd9bede330a93f60349ede3a.jpg-scaled.jpg
images.jpeg
AIRCOSYSTEMEN
Of je nu lekker wil slapen tijdens een zwoele nacht, het hoofd koel wil houden terwijl je werkt op de zolderkamer of gewoon thuis wil komen in een aangename temperatuur;
airconditioning in huis biedt op vele fronten comfort en gemak.

En moderne airco’s zijn allang niet meer de energieslurpende, lawaaierig en logge apparaten die ze vroeger waren. Technologische ontwikkelingen hebben niet stilgestaan. Door de jaren heen zijn airconditioners zuinig(er), stiller en eleganter geworden. Bovendien kunnen praktisch alle (kwaliteits-)airco’s ook prima verwarmen, een airco noemen we daarom ook een warmtepomp. Verwarmen met een warmtepomp is een duurzaam alternatief voor de CV-ketel, in de verwarmingsstand gebruikt de warmtepomp namelijk aanzienlijk minder energie dan een CV-ketel. Met een airco in huis creëer je dus het hele jaar een prettig binnenklimaat. Naast een aangename temperatuur zorgt een airco ook voor een prettige luchtvochtigheid en zuivert hij de lucht van vervuilende deeltjes, dat draagt bij aan een gezond klimaat in huis.

Airconditioners zijn er in vele soorten, maten en uitvoeringen; zichtbaar of uit het zicht ingebouwd. Voor elke ruimte en wens is er wel een model beschikbaar. Je kan ervoor kiezen om één airco in één ruimte te plaatsen, maar er kan ook gekozen worden voor een systeem waarbij meerdere airco’s in huis worden geplaatst, in verschillende ruimtes. Voor beide toepassingen is slechts één buitendeel nodig. Als je meerdere ruimten wil voorzien van airco kies je voor een multi-splitsysteem. In zo’n systeem kunnen verschillende modellen met elkaar gecombineerd worden, met elk een eigen bediening.

Werknemers zijn het grootste kapitaal van een bedrijf. Daar wil je goed voor zorgen. Immers, als het werkklimaat niet prettig is kost dat productiviteit en dus geld. Een optimaal binnenklimaat is één van de pijlers van een prettig werkklimaat.

Airconditioningsystemen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, zowel in capaciteit als uiterlijk. Voor de kleine tot middelgrote ondernemer biedt het TOSHIBA assortiment een ruime keuze aan energiezuinige systemen waaraan uiteenlopende modellen binnendelen gekoppeld kunnen worden. Van het bekende wandmodel tot modellen welke geheel of gedeeltelijk uit het zicht worden gemonteerd. Indien één ruimte voorzien dient te worden van airco is het single-split assortiment ook zakelijk prima toepasbaar. Voor toepassing van airco in meer dan één en maximaal vijf ruimtes, kan gekozen worden voor een multi-splitsysteem. Zo’n systeem bestaat uit één krachtig buitendeel waaraan binnen, naar wens, verschillende of dezelfde modellen worden gekoppeld, elk model wordt individueel bediend.

Voor de kleine ondernemer tot grote kantoorgebouwen
Voor grote gebouwen zijn er de VRF-systemen. Deze systemen kunnen vanaf zes ruimtes worden toegepast en bestaan, afhankelijk van de grootte van het gebouw, uit één of meerdere buitendelen. Inpandig kan gekozen worden voor een combinatie van diverse modellen, elk met een individuele bediening. Zo kan elke gebruiker het klimaat geheel op zijn eigen wensen afstemmen. TOSHIBA systemen zorgen ervoor dat de gewenste temperatuur snel bereikt wordt wat het gevoel van comfort vergroot.
Made with INCOMEDIA

INFO@MULTIPROFF.NL  

+31(0)623499987 

Terug naar de inhoud